www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
  Restaurante nunti

  Planuiti un eveniment special? Restaurant Bonanza va sta la dispozitie oferind o ambianta placuta si rustica.

  Situat la doar 11 km de centrul municipiului Cluj-Napoca, Bonanza cu o capacitate de 160 locuri, poate organiza nunți, botezuri, banchete, reuniuni private,  intalniri de afaceri sau recepții, conferințe și seminarii, petreceri de firmă.

  Vezi detalii

  Restaurant Vila Tusa by Sunny Hill este locul perfect pentru o iesire cu prietenii si familia, o seara romantica, sau o intalnire de afaceri.

  Suntem mai mult decât un restaurant in Cluj Napoca, suntem parteneri pentru a vă transforma visele în realitate.

  Vezi detalii

  Sala de Evenimente Clujana Festa este locația perfectă pentru toți cei care își doresc o sala modernă, cu un design deosebit, cu o capacitate de 250 si 330 locuri, cu o terasă minunată si o grădină superbă chiar în inima Clujului.

  Odată ce ați stabilit data nunții, nu aveți de făcut decat un singur lucru – să ne contactați ! De restul ne ocupăm noi, o echipa de oameni dedicați, sinceri și profesioniști!

  Vezi detalii
  3 anunturi afisate!