www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Restaurant Gilau3808 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Republicii com. Gilau, jud. Cluj

Telefon: 0729885230

www.motelgilau.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Motel-Restaurant Gilau, aflat în imediata apropiere a lacului Gilău, reprezintă o destinaţie perfectă pentru cei pasionaţi de natură, de o viaţă sănătoasă departe de viaţa stresantă şi zgomotoasă a oraşului sau pentru cei pasionaţi de pescuit.

Restaurantul nostru avand 120 de locuri, dispune de o terasă acoperită de 100 de locuri, indragită de toţi cei care ne vizitează si unde aveţi o imagine panoramică asupra lacului Gilău.

Punctul nostru forte se axează pe organizarea de nunţi, botezuri, baluri, banchete, majorate şi petreceri private. Pentru cei ce doresc să servească masa pe ponton, vă stăm la dispoziţie cu toate cele necesare pentru ca experienţa dumneavoastră să fie cât mai plăcută! Pontonul poate fi folosit atât pentru şedinţe foto cât şi pentru ceremonii religioase.

Vă stăm la dispoziţie si cu 2 săli de conferinţă, cu 30 respectiv 50 de locuri unde oferim posibilitatea de conferinţe şi teambuilding. Ambele săli sunt dotate cu videoproiector, retroproiector, videorecorder, flipchart şi internet WI-FI, astfel încât să beneficiaţi de un ambient util şi profesional.

Momente speciale puteti trai şi în jurul focurilor de tabară create la solicitarea celor ce vor să-ţi personalizeze experienţa.

Galerie foto