www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurantele din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Restaurant Aroma Cluj
  Trimite mesaj proprietarului!
1049 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Calea Turzii, nr. 329

Telefon: 0264480010 /  0723264455

www.restaurant-aroma.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurant Aroma va ofera intr-un cadru intim si elegant posibilitatea de a petrece clipe minunate si de a admira orasul de pe Somes, in toata splendoarea lui.

'Aroma' este locul perfect pentru o cină romantică sau o masa cu prietenii, iar când vine vorba de petreceri private sau corporate, sălile se pot plia pe cerinţele clienţilor, având o capacitate adaptabilă.

Restaurantul nostru vă oferă o gamă diversificată de preparate mereu proaspete si delicioase, din bucătăria internaţională, precum şi posibilitatea de a organiza diferite evenimente într-o ambianţă plăcută şi un decor deosebit, având o capacitate de 400 locuri dispuse în 3 săli modulare, terase şi o grădină de vară.

In anotimpul cald, am pregatit pentru dumneavoastra terasa Aroma. Veti simti ca orasul va este la picioare si garantam deplina relaxare in aceast loc ascuns de agitatia urbana.