www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Restaurant Vila Tusa1933 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Liviu Rusu, nr. 1

Telefon: 0754066149 / 0743022780

www.vilatusa.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Te invitam intr-o calatorie gastronomica in Cluj Napoca, la restaurant Vila Tusa by Sunny Hill!

Ne propunem sa oferim un loc in care oaspetii nostri sa se simta intotdeauna bineveniti.

Restaurant Vila Tusa este locul perfect pentru o iesire cu prietenii si familia, o seara romantica, sau o intalnire de afaceri.

Va oferim 5 saloane, care, cu siguranta va vor transforma visele in realitate.

Salonul-cort Noblesse – capacitate de la 150 persoane pana la 400 -beneficiaza de o terasa privata, perfecta pentru cununiile in aer liber. Iarna, sala de nuntaNoblesse Cluj Napoca, devine locul perfect pentru petreceri tematice.

Sala Venetia e tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta, avand o capacitate de la 70 persoane la 150.

Splendoarea la ea acasa la sala de nunti Firenze cu o capacitate: de la 50 persoane la 110 persoane. Saloanul Firenze a fost regandit asemanator pentru a aduce gratie si stralucire evenimentului tau.

Salon Verano va propune o atmosfera mai intima, salonul fiind destinat pentru maxim 80 de persoane. Este ideal pentru intalniri corporate sau alte evenimente private.

Sala Omnia dispune de o capacitate de 120 de persoane si poate fi folosita pentru organizarea de evenimente sau conferinte, fiind reconditionata pentru a avea un design modern.

Fie ca iti doresti o cina romantica sau pur si simplu o masa intr-un ambient linistit, restaurantul nostru, Vila Tusa, va fi alegerea perfecta pentru tine.

Galerie foto