www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Bistro Capriccio Cluj1553 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Horea nr. 32 Cluj

Telefon: 0364566713 / 0721304314

www.capricciobistro.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Pentru diminetile in care, simpla servire a unei cafele devine un rasfat cotidian, pentru toate acele dupa-amieze incantatoare cu gustari savuroase, pentru toate serile in care doresti sa iei cina cu o persoana speciala, pentru toate anotimpurile cu parfumuri si arome specifice, pentru acestea si multe altele, primul Bistro din Cluj-Napoca te invita sa ii treci pragul intr-un decor special plin de culoare si pasiune, numit Bistro Capriccio.

La noi pentru savoarea preparatelor si a retete savuroase, folosim doar ingrediente 100 % italienesti, atent selectionate, pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi.

Te invitam intr-un spatiu intim si o atmosfera plina de arome si culoare, unde poti manca cea mai buna pizza din oras. Totodata, meniul are o oferta generoasa de feluri de mancare din bucataria italiana, care va satisface cu siguranță orice gust.

Te așteptam cu drag să ne treci pragul și să te bucuri de o experiență culinară delicioasă !

Galerie foto