www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Restaurant Gente Senior Cluj2795 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Horea 5

Telefon: 0264432807 / 0727306400

www.gentepizza.ro

Intr-o atmosferă clasică – rustică, Restaurantul Gente Senior vă invită să serviți cele mai delicioase preparate din bucataria traditionala si internaționala. Decorul rustic va duce cu gandul la vacanțele petrecute la țară și de carul cu boi al bunicului.

Spatiul destinat restaurantului este amenajat in stil classic si va ofera posibilitatea organizarii de evenimente speciale din viata dumneavoastra: botez, logodne, cununii civile, petreceri pentru copii, zile de nastere, perteceri de absolvire, doctorate, reuniuni de clase, pensionari, mese funerare, precum si pentru evenimente corporate: seminarii, training-uri, sedinte, lansari de produse, conferinte, intalniri de afaceri.

Pe langa evenimentele organizate, Restaurantul- Pizzerie Gente Senior va ofera atat Catering cat si livrari in Cluj-Napoca.

 

Galerie foto