www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Restaurant Impact Cluj2236 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Teodor Mihali  Nr 15-17

Telefon:  0744817867  / 0730817867

www.impactcluj.ro

Restaurantul Impact va asteapta intr-o astmosfera calda si placuta sa faca din vizita dumneavoastra un moment de neuitat.

Calitatea produselor oferite, servirea ireprosabila, meniul foarte variat cu specific international si traditional si ambianta placuta ne transorma in locul ideal pentru a lua pranzul cu colegii de serviciu, pentru o intalnire de afaceri, pentru o seara romantica, sau o iesire cu prietenii la o bere sau la un meci, sau pur si simplu doresti ca momentele deosebite sa le organizezi aici.

Va punem la dispozitie aproximativ 30 de locuri in cafenea, 50 de locuri pe terasa si 300 de locuri in sala de evenimente dar si o parcare generoasa.

Pentru ca evenimentul sa fie unul de succes, nu e suficient doar ca locația să fie una de ”basm” sau meniul să fie unul extraordinar...asa incat Impact – restaurant & events vă propune, pentru reușita nunții dumneavoastra, toată logistica de care aveți nevoie, astfel încât, invitații să petreacă alături de dumneavoastra, de nași și de părinti, o zi cu adevărat reusită.

Pentru asta, alături de noi, sunt cei mai buni profesioniști, colaboratorii noștri, gata să vă ofere cele mai bune variante în organizarea și desfășurarea evenimentelor dumneavoastra.

Te asteptam in fiecare zi intre 10.00 si 23.00 sa degusti preparatele delicioase din meniu.

Galerie foto