www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
  Cazare

  Cazare Cluj

  Motel Gilau se remarca prin preturi foarte bune, dar si prin preparatele internationale sau specialitatile locale din peste, precum si o terasa de vara cu vedere la lac.

  Dotat cu 58 de camere ce oferă un total de 118 locuri de cazare, Motel Gilău vă pune la dispoziţie şi două apartamente spaţioase.

  Vezi detalii

  Situată chiar în inima Transilvaniei, vis-a-vis de faimoasa salină Turda, pensiunea Sarea-n Bucate va intampina cu o vorbă bună și un zâmbet de fiecare dată când ne treceti pragul.

  Pensiunea va pune la dispoziție 13 camere mobilate în stil ultramodern, cu un total de 39 de locuri de cazare care asigură un confort familiar. Toate camerele sunt dotate cu aer, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori şi baie privată cu duş.

  Vezi detalii

  Pensiunea Bonanza este situată în frumoasa zonă a văii Nadășului, pe drumul național Cluj-Zalău DN1F, E81, între localitățile Baciu și Rădaia.

  Unitatea are o arhitectură deosebită, o frumoasă combinație intre rustic și modern si dispune de 9 camere cu 2 paturi și 1 cameră cu 4 paturi, toate până la capacitatea de 31 de persoane. Fiecare cameră este dotată cu televizor, internet wireless, baie proprie, cu cabina de duş, toaletă, uscător de păr.

  Vezi detalii
  3 anunturi afisate!