www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Sala de evenimente Adam’s Event Cluj710 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Calea Turzii 203A, Cluj Napoca

Telefon: 0799798826

www.adamsevents.ro

Sala de evenimente Adam’s Event este o sala eleganta din Cluj Napoca, dedicata organizarii de evenimente speciale: nunti, botezuri, majorate, aniversari si evenimente corporate.

Cu o capacitate de 320 locuri, sala este decorata cu mult bun gust si in culori neutre, pentru a permite personalizarea acesteia pentru fiecare eveniment.

Vrem ca fiecare eveniment reusit sa iasa exact asa cum iti doresti, asa ca vom colabora din prima clipa, pentru a ne asigura ca fiecare moment va fi perfect.

Ne adaptam serviciile in functie de cerintele fiecarui client, pentru ca stim ca fiecare nou eveniment este o oportunitate de a crea ceva unic.

Alegerea unui salon pentru un eveniment este un aspect delicat, de aceea, venim în ajutorul tău şi îţi oferim serviciile noastre complete şi de înală clasă.

Fie ca iti doresti un eveniment clasic si elegant sau iti doresti ceva inedit, suntem aici pentru tine.

Galerie foto