www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Restaurant Roata Faget Cluj3031 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Drumul Sfântul Ioan, Cluj

Telefon: 0744786253 /  0740035094

www.roatafaget.ro

 

Aflata la 10 minute de centrul orasului, Pensiunea Roata Faget este alegerea potrivita pentru o sedere relaxanta si odihnitoare.

Va asteaptam intr-o oaza de liniste si aer curat, departe de zgomotul orasului, si va asiguram de reusita unei iesiri perfecte in familie.

Elegant si primitor, restaurantul Roata Faget este locul ideal pentru o cina copioasa, o petrecere privata, sau pentru alte evenimente importante. Va vom desfata cu arome traditionale, preparate speciale la grill sau carne de vanat, rafinate si delicioase.

Binecunoscuta terasa Roata continua traditia festinurilor culinare in aerul proaspat al padurii Faget, cu care v-a obisnuit de-a lungul anilor.

Ca evenimentul dumneavoastra sa fie unic, alegerea locatiei potrivite, este cheia reusitei evenimentului.

In mijlocul naturii, departe de zgomotul orasului, inconjurata de verdeata si aer curat, va punem la dispozitie o sala cu o capacitate de 180 de locuri, o locatie superba, potrivita atat pentru nunti de zi cat si pentru nunti de noapte.

Galerie foto