www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Restaurant Sinaia Cluj2452 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresă: Str. Sinaia, Nr. 43, Cluj

Telefon: 0744786750

www.restaurantsinaia.ro

Cu o tradiție de zeci de ani, restaurantul Sinaia se remarca datorită rețetelor originale și delicioase. Restaurantul oferă o selecție specială de preparate culinare și băuturi, într-o atmosferă relaxanta, aproape de centrul orașului, dar într-o zonă liniștită, pe malul râului Someș.

Restaurantul dispune de trei spații:

Restaurantul cu o capacitate de 90 de locuri este locul potrivit pentru nunți și botezuri.
Aici, oaspeții vor putea servi preparatele desăvârșit gătite de bucătar nostru sau vor putea savura un pahar de vin bun în compania familiei și a prietenilor.

Crama, al doilea spațiu ca mărime, este locul unde parca uiți de timp și te detașezi de cotidian. Cu o capacitate de 70 de locuri, aici se pot organiza petreceri cu tematică sau reuniuni corporate.

Mansarda, cu o capacitate de 30 de locuri, ideală pentru întâlniri business, aniversări etc.
Spațiul intim, are două zone independente – una potrivită pentru conferințe, cea de-a două – ideală pentru relaxare și pauze. Acuratețea și rigoarea decorului, care îmbină elementele clasice cu cele moderne, fac acest spațiu să fie potrivit pentru ședințe, reuniuni și prezentări.

Terasa, are o capacitate totală de 140 de locuri și este deschisă în sezonul cald.

Galerie foto