www.restaurante-cluj.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Cluj. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Cluj care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Cluj, locatii evenimente.
Restaurant Crama Haiducilor Cluj2141 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Cometei 12-14

Telefon: 0753386693 / 0264438385

www.cramahaiducilorcluj.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Crama Haiducilor, restaurantul din Cluj ideal pentru relaxare și explorare a bucătăriei românești, este locul unde bucătăria românească este reprezentată la cel mai înalt nivel.

Meniul este bogat în preparate tradiţionale româneşti: varză a la Cluj, mămăligă, groscior - un fel de smântână care se formează pe suprafața laptelui de vacă nefiert, balmoș - brânză de oaie dulce fiartă în lapte cu mămăligă, iar cele mai interesante platourile de carne poartă numele unor haiduci celebri(platoul Iancu Jianu si alte trei platouri, numite după alţi haiduci - Andrii Popa, Baba Novac și Pintea Viteazul – care conțin alte soiuri de carne și garnituri tradiționale).

Decorul este unul traditional cu multe elemente de folclor românesc, iar mesele sunt animate de muzică populară românească.

Restaurantul reușește să combine ospitalitatea tradițională romaneasca cu exigențele moderne ale gastronomiei.

Galerie foto